Isabel Boltenstern
Jag är en klämkäck skåning, videobloggare och hobbyakrobat. Till vardags jobbar jag som programledare och sportreporter på Discovery Networks Sweden. Strax efter jag fyllt 23 blev jag utbränd, och sedan dess har jag försökt hjälpa människor att inte gå samma öde till mötes. Och så föreläser jag, och snart kommer min första bok ut. Läskigt – men kul!
Annons

Jag lämnar ELLE

Som rubriken avslöjar har det blivit dags att röra på sig! Det senaste året har jag gått i tankarna att antingen lägga ner bloggen helt, eller att flytta den till min egen plattform, och nu har jag äntligen tagit ett beslut.

Från och med nu hittar ni bloggen på:

Annons

Jag har skrivit lite utförligare där om varför jag byter tillbaka till egen plattform, och från och med nu hittar ni alltså alla inlägg där. Om din RSS-läsare, Bloglovin’ eller liknande inte kopplar om per automatik kan du behöva göra det manuellt, så håll utkik kommande dagar!

Annons

Sist men absolut inte minst: tack ELLE för att jag fått dansa i finrummet i två år, och extra stort tack till Lisa som tog in denna brokiga blogg. Jag tar framför allt med mig de två vännerna jag fått i Alexandra och Anja, men också erfarenheten av att testa, utvärdera och följa magkänslan.

Tack för mig!

isabel-boltenstern-java

Dela på:
Annons
Laddar
https://isabel.elle.se/en-skadad-liten-ingrid/