Annons
Annons

Dags för Q&A!


 

Det är dags att återuppliva ett gammalt format här på bloggen – en klassisk frågelåda! Med moderna mått kallas det Q&A, och det går alltså ut på att ni ställer frågor som jag besvarar.

Annons

isabel-boltenstern-QA

Det kan vara allt mellan himmel och jord, personligt eller inte.

Ni kanske undrar något om utmattning eller hur jag resonerar kring alkohol? Eller önskar att jag listar mina fem härligaste fladderbrallor eller Sveriges bästa julkalendrar genom tiderna? Hur många timmar jag egentligen lägger på träning eller hur det gick till när jag bjöd hem Alex första gången? Mina bästa tips för att säga nej, hur min bullet journal ska se ut 2018 eller vad det bästa med mitt jobb är?

ÄH, ni har bättre fantasi än jag, så bombardera kommentarsfältet! Vissa frågor kanske bäst besvaras rörligt, typ att jag ska visa min bästa stretchövning, så vi tar höjd för både text- och videosvar.

(Och nu blir det ju jättepinsamt om ni inte undrar något så PLZ help a sister out from public shaming…)

(0)
(0)
(0)
26 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar