Annons
Annons

VLOGG: semester på Cypern


 

Som jag hintade om i gårdagens blogginlägg har jag filat på en vlogg de senaste dagarna! Det är så vansinnigt mysigt att ha med sig rörligt hem och inte bara sympatiska stillbilder, och eftersom jag fann den där slowmotion-effekten på min kamera är jag nu lyrisk. Vill inte göra annat än att vlogga nu för ti’n?

Annons

100% av mitt resesällskap ska tävla Aphrodite Games med start imorgon, så de nyttjade de första dagarna till att träna på eventen som komma skall. Att köra inomhus i Sverige är en sak – men utomhus när det är 39 grader är en annan femma. Jag hann också med två träningpass PLUS att ligga vid poolen, läsa ut en bok och mäkta med TVÅ kallsupar i det saltkarsinspirerade havet. Mums.

Nogsnackat från mig, här kommer videon:

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar