Annons
Annons

MÅNADSLISTA: juli


 

Juli månads sista dag är här! Det har blivit hög tid att sammanfatta julis höjdpunkter, bottenskrap och allt däremellan.

isabel-boltenstern-juli2017

Månadens höjdpunkt:

Juli har varit så extremt händelserik att jag knappt vet var jag ska börja. Med buller och bång inleddes månaden av min 26-årsdag som var ljuvlig – ni har ju sett födelsedagsvloggen! Den häftigaste, roligaste, märkligast och slitigaste höjdpunkten måste dock ha varit Crossfit-tävlingen Api och jag genomförde i mitten på månaden. En känslostorm och berg-o-dalbana likt den har jag inte känt sedan jag var 14 och slutade på gymnastik!

Annons

PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBE-KANAL HÄR!

Månadens bottennapp:

Förra veckan satt jag i dagarna tre för att försöka komma på en videoidé eller något att blogga om – men min hjärna har officiellt gått på semester. Hade jag bara accepterat det på en gång hade detta inte klassats som ett bottennapp, men istället tragglade jag på, blev irriterad, kände mig sopig osv. Ni vet hur det kan vara. Jag försökte pressa fram inspirationen, men fick istället en ångestvåg där jag kände mig värdelös.

Månadens resa:

Vår roadtrip i Norrland var inte det minsta pjåkig! Första stopp blev Gävle, sedan fortsatte vi till Umeå och Skellefteå, därefter ner till Örnsköldsvik, in till Östersund och därefter raka vägen hem till Stockholm igen. Här kommer en bild från Umeå-vistelsen:

isabel-boltenstern-sommar-umea

Månadens köp:

Alexander fick för sig att han behövde en drönare! Först var jag extremt skeptisk, men när jag sedan fick provflyga den och se hur fina klippen blev gav jag mitt approval. Den här snutten filmade vi en kväll i Umeå, under tämligen kaosartade förhållanden när den tappade uppkopplingen och gick ner för landning mitt på vattenytan. Hjälten Elebro simmade och fångade den precis innan den nuddade vattenytan, och en-arms-simmade sedan in den till strandkanten där en nervössvettig flickvän tog emot ‘en.

One of the best feelings in the world: being able to do my daily workout outside 👌🏼 #crossfit #norrland

Ett inlägg delat av Alexander Elebro (@alexanderelebro) Jul 25, 2017 kl. 10:51 PDT

Månadens projekt:

Som jag tjatat om ALLA jäkla inlägg på senaste har jag snöat in mig på bullet journaling. I grova drag är det att ha EN anteckningsbok som man själv skräddarsyr efter behov – månadskalender, att-göra-lista, projektidéer, träningsmätare osv osv osv. Jag köpte min första under juli månad, men har inte tagit med den på mina resor. Nu sitter jag på Ängelholms flygplats och LÄNGTAR efter att komma hem och fylla i den. Ska göra ett YouTube-klipp om den senare!

isabel-boltenstern-bullet-journal

Månadens stödbanan:

(något litet som hjälpt en genom vardagen)

Antagligen är jag sist på bollen i detta universum, men förra veckan började jag lyssna på P3 dokumentär. Vi satt i bilen på ovan nämnda roadtrip, och det var så mysigt att lyssna på väna berättarröster som på en timme tog oss igenom allt från Lewinskyaffären till Hagamannen. Grymt tidsfördriv som både är utbildande och underhållande.

Månadens Spotify-lista:

Juli-listan blev tydligen en attitydlista. Den är direkt färgad av att Api och jag behövde boosta vår jävlar-anamma-vibe inför diverse tävlingsevent, men också att jag såg Maxida Märak (<3) live på Grönan. Här kommer 14 låtar från månaden som gått!

Månadens babe:

Alex och jag checkade in på hans föräldrars privata all-inclusive-anläggning förra veckan, och vi blev rejält ompysslade. Så en stor puss och kram skickar vi till mina underbara svärföräldrar!

isabel-boltenstern-crossfit-regionals-01088+

Månadens snedsteg:

Hehe, jag spelade in ett YouTube-klipp utomhus där jag gjorde  7465829 burpees, för att sedan komma in och inse att vinden gick rakt in på ljudet så man inte hörde vad jag sa. Då var tårarna nära!

Månadens mest läsvärda:

♦ Kände sån jäkla power av den här kvinnan: ”Kvinna gav sig själv ett draktorn i 80-årspresent

♦ Manne Forssbergs återkommande inlägg ”Pappabikten”.

♦ Den här superintressanta texten: ”Lärarutbildningen – ett fiasko

♦ Sandy Errestad gästar podd och pratar om PR: LYSSNA HÄR!

Månadens bild:

isabel-boltenstern-crossfit-battle-of-the-beach-event-4-2 Api och jag under Battle of the Beach 2017!

Månadens lärdom:

Om du någonsin mår skit, är less på allt eller bara vill komma bort en stund: hyr en stuga mellan Sollefteå och Östersund. Uppe på någon höjd, med utsikt över en skogsbeklädd dal och en sjö med spegelblankt vatten.

LÄS MER:

MÅNADSLISTA – juni

MÅNADSLISTA – maj

MÅNADSLISTA – april

MÅNADSLISTA – mars

MÅNADSLISTA – februari

MÅNADSLISTA – januari

(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar