Annons
Annons

Intervju med Vitamin Well


 

Igår blev jag intervjuad av Vitamin Well angående träning, avkoppling, mat och välbefinnande i sommar. Om ni vill läsa (den ganska korta) intervjun kan ni klicka HÄR!

Må bra i sommar – med Isabel Boltenstern

Annons

Generellt tycker jag det är svårt att svara på frågor utan att låta som antingen århundradets tråkigaste människa, eller en översittare som har Alla Svaren©. Den där frågan om mat, till exempel… Jag har ju skrivit om komplicerad relation till mat tidigare, och det är så förbaskat tråkigt att vi alla ser mat som något att experimentera med. Som jag sa i intervjun:

Jag använder inte mat som belöning eller bestraffning, och att mixtra med maten blir lätt en besatthet som gör mer skada än nytta.

Är det något ni ska ta med er från intervjun så är det alltså INTE att jag ogillar surströmming eller svingar en kettlebell lite då och då. Det viktigaste har ni inom citationstecken där.

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar