Annons
Annons

jag vill flytta hit!


 

Igår hoppade vi in i bilen igen och fortsatte trippen norrut. Vi lämnade Umeå för Skellefteå, och började med en lunch på stan innan det var dags för Alex att jobba. Jag har varit i Skellefteå några gånger tidigare med hockeyn, och lyckas alltid pricka in superväder?

Annons

isabel-boltenstern-norrland-2817+

När vi kom till Skellefteå Crossfit möttes vi av supertrevliga människor och FYRA dunderfina hundar! Lokalen var enorm, takhöjden var oändlig och i Stockholm kommer man inte över boxar som denna. Alex höll i två klasser som genomförde det där passet jag gjorde i onsdags – ni hittar det här.

Själv körde jag strikta pullups, strikta handstand pushups och en helsikes massa overhead squats med en hantel. Hehe, skrev först mantel istället för hantel och fick en superhärlig bild i huvudet av mig själv, böjandes i en lång cape…

isabel-boltenstern-crossfit-skelleftea

Nu är vi tillbaka i Umeå, och jag har jobbat framför datorn halva dagen med min kära svärmor rakt över bordet. När solen tittade fram tog vi en paus ”på gården”, som de säger här i norr. KOLLA, vilket paradis de bor i?! *vill flytta hit*

isabel-boltenstern-umea

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar