Annons
Annons

VIDEO: hemmaträning – 15 minuter


 

Veckans video resulterade visst i hemmaträning! Förr tränade jag ofta hemma, och när jag spelade in den här insåg jag hur enkelt det faktiskt är. Det enda kruxet är att komma på vad man ska göra, så dagens video kanske kan inspirera!

Annons

När jag tränar hemma blir det oftast cirkelträning, 15-20 minuter med andningshål som är väldigt välkomna. I crossfitvärlden kallas upplägget AMRAPas many reps as possible, alltså att man sätter en fast tid och försöker hinna med så mycket som möjligt. Det fina i kråksången är att det är anpassningsbart efter nivå, ork och erfarenhet.

Och nu till videon – hemmaträning på 15 minuter. Inga redskap behövs med än… en kropp. Det har du antagligen om du läser den här bloggen.

 

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar