Annons
Annons

6 anledningar att ni ska nominera mig till stora influencerpriset


 

Friends of the Internet, just nu kan man nominera sina favoritbloggare till Stora Influencerpriset. Eftersom jag inte har jordens största läsarskara kan jag inte bara säga så och förlita på att ni röstar, nej nej… Nu ska ni mutas.

Annons

Först tänkte jag erbjuda ekonomisk ersättning, men valde istället det lite mer korrekta sättet att vinna er kärlek: med att motivera varför jag är bra. Så varför inte använda mina två starkaste egenskaper – humor och… envishet?

Kategorierna jag tänker mig är ”årets nykomling” och ”årets kreatör”, men ni har fria tyglar. Så nu kör vi!

6 anledningar att ni ska nominera mig till Stora Influencerpriset

1. Jag är en helt vanlig människa. TRÅKIGT första argument, jag kan hålla med. Men hear me out: jag har provat att läsa de flesta bloggar, och fastnar exakt noll gånger av hundra för uppstyltade modebloggar med inhyrd fotograf. Jag önskar dock att jag gillade det, för då hade det varit så mycket lättare att hitta bloggar att följa, men jag vill liksom ha en människa att känna med och för. Up’s and down’s, vardagsbetraktelser, känslor och lite spret. Och det tycker jag att min blogg har!

2. Denna blogg är en av få som försöker utbilda och berätta om hur det är att leva med utbrändhet. Det var egentligen därför jag startade upp bloggen igen, för att ha en plats att sprida en mer mänsklig version av utmattningssyndrom som inte bara var läkartermer och Vårdguiden-texter.

3. Jag är (nog) den enda som beskriver träningspass med giffar.

isabel-boltenstern-stora-influencerpriset

4. En gång i veckan gör jag videos! Antingen så kör jag paryoga med en vän, eller berättar om bakomliggande orsaker till en utbrändhet. Även om ämnena varierar försöker jag göra det underhållande.

5. Jag är ganska rolig.

6. Min främsta merit i livet är att ha kommit tvåa på skol-OS i kast med liten boll, så ni märker ju att jag behöver något häftigare att stoltsera med.

isabel-boltenstern-stora-influencerpriset

”AND NOW, GO VOTE!”

1. Jag vet inte om man får rösta fler än

en gång, men kanske värt att prova?

KLICKA HÄR för att rösta.

2. Länka till bloggens startsida!

3. Älskar J.Law!

(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar