Annons
Annons

UTBRÄNDHET: tips till anhörig


 

Det är dags för en ny video, och här kommer tips till anhöriga till de som drabbats av utbrändhet, utmattningssyndrom eller utmattningsdepression. Jag vet att det här inlägget varit MYCKET efterfrågat, så jag hoppas att många finner någon tröst/lättnad/hjälp i videon.

Annons

Det finns lika många sätt som människor, men jag har (som alltid) utgått från mig själv och min situation. Som jag säger i videon: prata med den drabbade i din närhet och hör efter hur hen önskar bli hjälpt. Ofta är det förståelse, omtanke och omhändertagande som är grunden, så börja där.

Och nu till videon! Håll tillgodo, skriv en kommentar om ni vill – och dela till folk som kan behöva se klippet.

TIPS TILL ANHÖRIG – utmattning, utbrändhet och stress

SE ÄVEN:

MIN DAGBOK SOM UTBRÄND

UTBRÄNDHET – OLIKA SYMPTOM

15 ANLEDNINGAR TILL UTMATTNING

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar