Annons
Annons

Klockslag från Manchester


 

Hej från tåget mellan Köpenhamn och Malmö! De senaste dagarna har jag varit i Manchester för fotbollsjobb, så låt oss spola tillbaka klockan två dygn för att se hur livet artat sig.

15:e februari

05.30 – när klockan ringer så tidigt och jag har ett tåg att passa sover jag som en S K I T. Under natten vaknade jag var tjugonde minut i PANIK att jag hade försovit mig, och drömde mardrömmar om hur argsinta fotbollstränare skällde ut mig. Buhu.

Annons

06.16 – älskar min pappa lite extra för att han gick upp med mig och såg till att jag fick matsäck med mig. Kommunens tröttaste Lingongrova och jag synkade

07.38 – OBS SÖTALERT IGEN: i Malmö hoppade Wenche på mitt tåg mot Köpenhamn, trots att hon inte började skolan förrän en timme senare. Så vad gör då världens bästa vän? Jo, hon hoppar av på Kastrup med mig och vinkar av mig vid säkerhetskontrollen. Så evigt tacksam för denna ljuvliga person <3

10.30 – landade i Manchester och mötte upp foto-Danne. Pallrade oss till hotellet som lät oss checka in tidigit – lyx i vardagen!

13.30 – presskonferens med José Mourinho på Manchester Uniteds träningsanläggning.

isabel-boltenstern-manchester-united-jose-mourinho

15.33 – vi åkte till Old Trafford för att intervjua en gammal United-legendar, men då hände det märkligaste. Han kom ut, kindpussade mig (?) och skulle sedan gå in och hämta sin jacka. Han kom ut igen – utan jacka – och körde ett litet ärevarv innan han fullständigt gick upp i rök. HAN FÖRSVANN! Jag ringde och smsade men blev alltså stood up och fick lomma hem med svansen mellan benen.

17.20 – vi fick tänka om med hela reportaget, och satte oss i redigeringen för att pussla ihop de små delarna vi samlat ihop under dagen.

20.12 – supergod middag på hotellet: lax med lentils och grejor. Älskar dessutom allt som har granatäpple i sig!

23.30 – sittlåg i min hotellsäng och textade översättningen. Sista bitarna på plats!

16:e februari

12.54 – lunch på vårt stammishak Fazenda! Varje gång vi kommer till Manchester äter vi lunch på denna bazilianska dunderrestaurang där de liksom HYVLAR upp åtta olika sorters kött. Som en lyxigare variant av 03.30-kebaben.

isabel-boltenstern-manchester-fazenda

14.33 – fick en blixtidé, filmade och redigerade DET HÄR YouTube-klippet om att shoppa på Victoria’s Secret. Använde strykbräda och en papperskorg som stativ.

19.22 – sedan var det dags för kvällens arbete. Först gjorde Johan och jag en ståuppa på gräset. Vi pratade om Manchester Uniteds fina form och farorna med Saint-Étienne

isabel-boltenstern-manchester-united

20.05 – sedan var det dags för match!

isabel-boltenstern-manchester-united

22.16 – efter matchen var det dags att ta sig ner till flash-zonen för intervjuer. Här är man X antal tv-bolag som delar på en kamera, och får liksom turas om att göra intervjuer. Rävspel utan dess like. Här är José Mourinho.

isabel-boltenstern-manchester-united-jose-mourinho

22.19 – och strax därefter fick jag intervju Zlatan, som dagen till ära gjorde tre mål. Lite gulligt att man inom fotbollen FÅR MED SIG själva bollen när man gjort hattrick. Han kom liksom från planen med bollen under armen, och det var lite kul att leka med tanken att han säkert har ett litet rum i sitt hus där han öppnar dörren, kastar in bollen och sucka ”jaja, ytterligare en till samlingen då”.

isabel-boltenstern-manchester-united-zlatan-ibrahimovic

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar