Annons
Annons

The new haircut


 

De senaste veckorna har mitt hår varit en riktig risbuske, så idag rök de kluvna topparna. Senaste frisörbesöket var för ett halvår sedan, och sedan dess har otaliga värmetänger och torra luftrum sargat frippan för mig. Men nu hann jag äntligen med en blixtvisit till Skåne för besök hos min ljuvliga Jenny Hairdresser on fire.

Annons

Jag har gått till henne sedan högstadiet, och KAN INTE gå till någon annan. Quinnan som var den enda i Helsingborg som vågade experimentera med diverse chockrosa slingor, platinablonda fluff och extensions på min utväxta snagg… Ja, henne håller jag hårt i.

isabel-boltenstern-hair

Denna gång var dock uppdraget inte lika spännande. En simpel toppning fick det bli. En decimeter rök, och SÅHÄR friskt och fint ser barret ut nu!

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons


Laddar