Annons
Annons

Lyfter tunga saker


 

Mitten på december. Det var nog då jag rörde en skivstång senast. Och efter en massa själlösa hotellgym med ett halvfungerande löpband och två rostiga hantlar (okej, nu tar jag i) var det en FRÖJD att komma tillbaka till Noxbox.

Annons

Det roligaste med att aldrig ha lyft är att varje försök blir ett personbästa. Så jag började med 25 kilo och fick upp det ovanför skallen utan krångel. Jag la på fem kilo, och fem till osv. för att sedan backtracka och se att jag slängde upp 50 kilo bara sådär. Eller det var ju jobbigt, men inte omöjligt. Och då fick jag någon form av storhetsvansinne och tänkte att det hade varit kul att klara sin egen kroppsvikt, så med 3 kilo till så det ut såhär:

Och nu har jag träningsvärk så det sjunger om det.

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar