Annons
Annons

Ett litet levnadstecken


 

God morgon, mina små gullefjun! Mästerskapslivet i Paris fortsätter och en vecka har redan gått. Kan inte begripa hur snabbt dagar kan gå när man flänger runt? Tittade igenom min kamerarulle och insåg att jag bara tagit en (1) bild senaste tre dagarna, och den (givetvis) på mig själv. Det är ett tydligt tecken på att man är en sann egoist som haft spännande saker att ägna dagarna åt.

Annons

Igår mötte de blågula Argentina, och idag tar de sig an grannarna på andra sidan Öresund: Danmark. 20.00 drar vi igång studion i Kanal 5, och som alltid är det OBLIGATORISK TITTNING. Annars är vi evigt ovänner.

isabel-boltenstern-paris

Badrummet här på hotellet har förträffligt ljus. Så bra att det nästan är FÖR bra. När man står och gör sig i ordning ser man varenda por, skavank och skäggstrå man helst hade varit utan. Vill installera fattigmansversionen av det här i min lägenhet, snarare än en-halvtrasig-spotlight-rakt-uppifrån som jag har i dagsläget.

Nu ska jag klippa ett reportage om Jim Gottfridsson vi bandade igår efter matchen. Ställ alarm, ring era farmödrar och avboka tvättstugan – för INGEN får missa Sverige – Danmark 20.00 ikväll på Kanal 5!

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons


Laddar