Annons
Annons

jag knäckte en golfklubba!


 

ni vet när man lånat något dyrbart av en annan människa? man ska bara titta, kanske prova lite snabbt och helt plötsligt har man sönder den? då finns det inga ord för ens egen idioti. lite så kändes det när jag på dagens första golfslag SLOG SÖNDER min mammas driver.

Annons

isabel-boltenstern-marbella-golf+

jag fick på en sån jäkla pärla, ett dunderslag som kändes perfekt fram till den bittra sekund då klubban kändes orimligt lätt och något stort, svart flög genom luften. bonk, sa det, när klubbhuvudet landade några meter bort. och där stod jag och tittade lite snopet på den nu oanvändbara pinne som var kvar i min hand.

2017 har knappt börjat, men jag har ändå en känsla som säger att det kommer bli ett tungt år.

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar