Annons
Annons

alla mina flygresor 2016


 

årets sista flight är avklarad! eftersom jag är en no-lifer av största kaliber för jag statistik över sånt här, och totalt blev det 78 flygresor under 2016. för att ta nördigheten till ytterligare en nivå har jag gjort kartor över alla flygresor också. jag vet, jag är en märklig människa.

Annons

isabel-boltenstern-flygresor-2016från los angeles i väst, till ulyanovsk i öst.

årets bästa resa måste vara våra tre veckor i los angeles. som stad tycker jag kanske inte los angeles är det roligaste stället på jorden, men åker man tio personer blir det sällan tråkigt. anledningen till denna dundersemester var att alex tävlade crossfit games där. klicka HÄR så får ni upp alla blogginlägg från den resan!

utmärkelsen årets värsta flygplats går utan att blinka till manchester. europa league-torsdagarna har varit många, och själva resmålet är det inget fel på. MEN FLYGPLATSEN, can’t even begin to cover hur det kryper i kroppen av att traska runt i deras säkerhetskontroll. det enda man vill är att det ska gå snabbt och smärtfritt, men det har nog aldrig gått snabbare än en timme. lågt i tak, rörigt, varmt och HELT obegripliga regler för allt man ska packa upp i plastbyttorna man tilldelas.  men min kära kollega niklas blev stoppad för att han hade ett snickers i sin väska. full visitering för ETT SNICKERS.

isabel-boltenstern-flygresor-2016

årets konstigaste flygrutt var den från bandy-VM i rysslands inland till CHL-finalen i mellersta finland. ulyanovsk – moskva – minsk – helsingfors – uleåborg klippte jag på en dag, inklusive sju transferbussar. en sann upplevelse!

bosnien, vitryssland och kanada var årets nya länder som checkades av. (nej wenche, vår mellanlandning i tornonto 2010 räknas inte). tittar man på statistiken i siffror är det dessutom makalöst att man åkt 2,8 gånger runt jorden under 2016…

karta4

ni vet när jag skrev om mina ländryggsproblem? well, det är inte helt omöjligt att det förvärrats en smula av ovan nämnda resor. när jag träffade en ortoped förra veckan tyckte han jag skulle ha korsett när jag flög, vilket fick mig att känna mig som en fullblods-kardashian.

FÖRRESTEN, nästa år ska samboskapet och jag resa

på solsemester. har ni några tips på var vi kan åka?

NÅVÄL, det var allt för denna statistikgenomgång. för lite mer lättsamt innehåll kommer är mina lärdomar av att flyga runt som en skata på uppåttjack:

(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar