Annons
Annons

årets julhälsning går till…


 

… de som lyft tunga saker med mig, de som får mig att skratta tills stämbanden kroknar, vloggtittare, SKAM-älskare, burpeehatare, de jag älskar men inte haft ork att träffa som ändå finns kvar, de som uttalar kexchoklad som jag, sri lanka-bor, oslobor, de i tyngdlyftarskor.

Annons

de som stavar fel på mitt namn, de jag gått på pokémonjakt med, de som tar över när jag inte orkar, de jag blivit vän med i år och undrat ”where have you been all my life?”, skåningar, lånehundar, flygkamrater, de som förlorat någon, de som funnit någon, de som fött någon.

naprapatgudar, 25-åriga pensionärer, balkongskapare, de som inte är så fackmannamässiga, de som säger att mina ord om utbrändhet hjälper dem, de som älskar rolli’s steak house, feminister, fågelskådare, de som bjuder in, de som bjuder ut, de som bjuder till.

norrlänningar, tvillingar, idrottare, de man klickar med från första början, de man kan anförtro sig åt, de jag levt grevelivet med, dansanta vänner på kristallengalan, de som tejpar upp björnar i vardagsrummet 22.30 en måndag, melodikrysset-entusiaster, sms-chatt-deltagare, stockholmare, de jag skriksjungit med i en bil, de jag smsar först när något händer.

och till alla er som klickar er in på bloggen på självaste julafton.

tack för att ni finns, underbara människor!

god jul!

isabel-boltenstern-jul

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar