Annons
Annons

Tar hand om mitt ansikte


 

Jag är 25 år och får fortfarande en herrans massa finnar. Det är en hopplös grej, och jag kan inte för mitt liv begripa varför det är värre nu än i högstadiet.

Men sedan slog det mig att jag har jobbat mycket och därför kört tungt smink varje dag i veckan. Och på det har matrutinerna rubbats, plus att flygplansluften säkert inte gjort att porerna älskat livet. Plus att jag kanske någon gång glömt mitt avsminkningsmedel hemma och kört med hederlig handtvål som hotellet tillhandahåller.

Annons

LANCÔME GEL ÉCLAT / LANCÔME BI-FACIL

Så efter jobbet igår traskade jag in i en butik och gick fram till första bästa expedit som tyckte synd om min hy eftersom jag slaktat den med apotekets egna sminkborttagning sedan jag var 16 år. Hon sa att den löddrade och därmed torkade ut, och satte istället två Lancôme-produkter i mina nävar. 500 spänn fattigare ska jag nu ge dessa godbitar en chans. Den blå, lite mer vattniga, kör jag med en pad på ögonen, och den vita tar jag lite lite grann av och masserar in i ett vattenbaddat face.

Återkommer med recension!

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar