Annons
Annons

önskelista 2016


 

snart är det jul igen, och redan här höjer jag varningsflagg. detta kan nämligen vara den tråkigaste önskelistan ni någonsin skådat. om ni vill dela med er av era önskelistor i kommentarsfältet bli ingen gladare än jag, för inspiration efterlyses!

Annons

onskelista2016

HÅRDARE KUDDE / eftersom jag haft samma nerdreglade kuddar sedan ’98 är det dags att byta upp sig – i dubbel bemärkelse. för mina gamla dunsamlingar från föräldrahemmet har en tjocklek nära obefintligheten. IKEA-kudden jag länkat har inte testats ut, men den lät trevlig på beskrivningen.

SPEXIGA KAFFEGLAS / jag kan inte bestämma mig om de är ful-snygga eller snygg-snygga, men något i mig vill ha de där kaffeglasen från bodum. det kan också vara så att jag lockas av den där vispgrädden på bilden…

MÖRKGRÅ LINNELAKAN / H&M home har förverkligat lakanen som skymtas på 90% av mina pinterestbilder. de ser så förbaskat sköna ut!

LISTBOK ATT FYLLA I / ja, ni som känner mig vet att jag Ä-L-S-K-A-R att fylla i saker för hand. denna bok förser sin människa med en ny lista varje vecka – vilket jag hade kunnat viga mina söndagar åt. behöver denna (+ alla andra fylla-i-böcker ni kan hitta) i mitt liv!

KETTLEBELLS / här finns ingen länk eftersom jag efter febrilt googlande insett att alla kettlebells som säljs för hemmabruk ser så fjantiga ut. nej, jag vill inte ha något vadderat hölje eller färgglatt gummilager runt för att skydda golvet. jag vill ha riktiga, o-fjompiga kettlebells. svarta och metalliga. typ 12 och 18 kilo kanske? tack på förhand, alexander.

vill man vara extra snäll hade det inte skadat att få in några miljoner på kontot. jag har blivit lite sugen på att köpa ett radhus på sistone, nämligen. alternativt flygbiljetter eller ögonfransfärgning (på salong, jag litar inte på mig själv). eller ett frisörbesök hos jenny, eller massage hos anki. så du vet, mamma.

NÅ, vad önskar ni andra er i julklapp?

(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar