Annons
Annons

next up: canada


 

två dagar i hemmets gemytlighet, sedan var det dags att packa storväskan för nästa jobbresa! kanada står på schemat, närmre bestämt lake louise där alpina världscupen äger rum. det ska bli en fröjd, DELS för att jag aldrig varit i kanada förut och älskar att bocka av nya länder, men också för att jag KANSKE kommer få tillfälle att hyra ett par skidor och åka lite med vår expert hans olsson. han verkar för övrigt vara en frisk fläkt. återkommer på den punkten!

Annons

än så länge har jag bara tagit mig till frankfurt för en mellanlandning, men strax är det boardingdags till calgary. vet inte om det framgått tidigare, men jag älskar att flyga. ensam.

(!) MÅNGA (!) TIMMAR (!) UTAN (!) ATT (!) BEHÖVA (!) PRATA (!) MED (!) NÅGON!

man kan skriva videomanus, blogginlägg och julklappslistor utan att någon stör. man kan sträckkolla parks and recreation utan att någon vill se på något annat. man kan lyssna på spotify utan att någon medresenär knackar en på axeln för att socialisera.

MAN ÄR SJÄLV I RYMDEN OCH DET ÄR UNDERBART!

jag hoppas min användning av caps lock och utropstecken signalerar lyckan jag känner? så nu är det dags att gå till gate 48 och plugga in hörlurarna. här jävlar ska det njutas.

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar