Annons
Annons

ett stycke fotbollsgala


 

igår var det fotbollsgala i globen! det var en märklig känsla att korka upp en flaska bubbel 14.30, men min kära vän lena kom hem till mig och får man så celebert besök känns ju kranvatten lite väl snålt. strax därefter kom lisa, och vid fyra åkte vi mot globen. väl där valsade vi in samtidigt som damlandslaget, tog the fast lane förbi röda mattan och hamnade i  famnen på mina kollegor.

Annons

kvällens höjdpunkt, förutom att sitta bredvid ordvitsmästaren anders, var när laleh framförde goliat med pia sundhage och hennes lag. jag hade ståpäls hela framträdandet PLUS de fem gånger jag dagen därpå kollade det på youtube.

FÖRRESTEN! jag spelade in en videoblogg samtidigt som jag sminkade mig, men eftersom jag har tassarna fulla här i paris får den ligga i redigeringsdvala till helgen. nu ska jag sova, imorgon börjar inspelningar och jag ska försöka kuppa in en filmkamera på louvren. wish me luck?

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons


Laddar