Annons
Annons

shit’s about to go down


 

förra veckan bara försvann. jag satt på kontoret och frågade mina kollegor vilken dag det var, och de svarade ”torsdag” trots att min skalle signalerade ”måndag”. men det blir lätt så när man har spännande saker framför sig och fixar med småsaker dagarna i enda. för idag är det fotbollsgalan, och imorgon åker jag till paris för fyra (!) dagars inspelning. det är ett litet jobbprojekt som kommer gå på kanal 5 under handbolls-VM efter nyår, och jag är superpepp!

Annons

isabel-boltenstern-kaffe

så förra veckan var en fix-och-don-vecka av rang, men nu är det dags att raka benen för första gången på lite för många veckor. igår hämtade jag ett par klackar på vinden, köpte någon form av klänning och håret ska få känna på lite värmeverktyg. fotbollsgalan, here i come!

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons


Laddar