Annons
Annons

helg som gick åt skogen


 

med den där klicksökande rubriken menade jag inget mer än att jag och min kille har ägnat 48 timmar åt att göra exakt ingenting i ett skogslandskap. den bästa helgen på länge, to be honest. när man är van vid en lägenhet är det ljuvligt att kunna åka någon timme utanför stan, tända en brasa och tvätta utan att boka tvättid.

Annons

det enda som fattades var en hund med små leriga tassar, och colan tog slut efter halva vistelsen vilket blev ett problem eftersom närmsta butik ligger någon halvtimme bort med bil. annars: lajvet muy perfecto.

PS. dammade av kameran till annat än att filma videobloggar med!

isabel-boltenstern-barr  isabel-boltenstern-skog

isabel-boltenstern-nocco-alex  isabel-boltenstern-svamp

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar