Annons
Annons

isabel 25 version 2.0


 
varje sommar ställer jag till med fest för att fira a) sommaren och b) min födelsedag/förträfflighet. tidigare har det känts så naturligt att vara hemma i helsingborg, men i år valde jag att lägga till ännu ett galej eftersom stockholmsumgänget blivit större. i fredags samlades 30 av mina vänner i en park här i stockholm!
Annons
eftersom jag två timmar tidigare hade landat på arlanda var min planering någonstans mellan dålig och värdelös. när facebook plingade till att det var en timme kvar till gästerna skulle komma stod jag i duschen, och hade inte köpt en enda pryl.
akutshoppingen bjöd på två filtar, nio påsar chips och två flak öl. därefter trillade folk in, beerpongbord sattes upp och kubb kastades med blandad kvalité.
NOTERA: malkolm och jag har nog aldrig varit på en fest tillsammans utan att vara i samma beerponglag, och denna kväll nådde vi nya höjder när vi satte TRE BOLLAR I SAMMA GLAS! bildbevis som otroligt nog inte är efterhandskonstruerad kommer här.

beerpong

när klockan närmade sig halv tio kom en galen granntant och tyckte att ”vi störde personer som ville sova”, och med det i åtanke traskade vi hem till oss och fortsatte där. runt midnatt konstaterade vi att FILA kommit tillbaka till våra 90-talsromantiska liv.

detta var konstigt nog de enda två bilder jag tog under kvällen, men det känns som ett tecken på att man haft väldig kul. så TACK alla ljuvliga vänner som kom och gjorde mig födelsedagsfest 2.0 helt jäkla magisk. kärlek!
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons


Laddar