Annons
Annons

nominering till kristallen 2016!


 
det här var allt bra märkligt. imorse när jag gjorde min dagliga internetrunda (twitter-facebook-instagram-snapchat-och-om-igen-i-en-halvtimme) halkade jag in på de olika tv-husens omröstningar till tv-priset kristallen, och såg att mitt namn stod med. man kan alltså rösta på mig i kategorin ”årets sport-profil” för kanal 5:s räkning!
Annons
ROLIGT, tycker jag som aldrig blivit nominerad till något tidigare. att vara med i lottningen i ”årets lucia” på laröd skola 1999 räknas ju inte.
hur gör man då, om man tycker att jag är så pass bra att jag förtjänar ett internet-klick? jo, man går in på www.dplay.se/kristallen2016/ och väljer sedan ett svar i varje kategori, och sänder därefter in sin röst. KLART!

kristallen

PS. detta är alltså bara omröstning hos kanal 5. alla tv-hus kan bara skicka in en representant till den slutgiltiga omröstningen!
(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons


Laddar