Annons
Annons

hermosa beach


 

vilket varmt välkomnande jag fick nu när jag är tillbaka till bloggvärden! exakt noll kommentarer på förra inlägget gör att suget att skriva dagens uppdatering är ENORMT. dock skickar jag ut ett cybertack till sara, linnea, lotta, thowe och cornelia som via andra plattformar uttryckt sin glädje över detta happening. puss och kärlek!

Annons

här i USA tickar dagarna på och man hinner inte vakna innan det är dags att sova igen. extra klurigt blir det när man dessutom försöker hålla koll på vad klockan är hos er på hemmaplan. här kommer iallafall en brief genomgång på hur gårdagen såg ut:

efter morgonträningen körde vi ner till stranden med amanda och simon. de enda handdukar vi fann att köpa var de med amerikanska flaggan på, och det kändes tämligen fjompigt när vi låg på rad och hade turistaura deluxe.

på kvällen åt vi vår vikt i burgare och sötpotatispommes, och hittills har ALLA alexanders matintag bestått av just det. hamburgare alltså. fyra raka måltider har varit någon form av ko mellan bröd. anmärkningsvärt. varför jag skriver det innan en bild på mig själv är ganska oklart, men har jag fått smeknamnet ”minikossan” här av oklar anledning.

avslutningsvis: svinsöta bilder på mig och gollum.

isabelalexander

(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar