Annons
Annons

OS-pitch, rödbetsburgare och Harry Styles


 

Helgen känns som tusen år sedan nu, men kan vi ta en snabb tillbakablick på årets mest rogivande dagar 2017? Ni har inget val. Min blogg, min diktatur. Jag tvingar er skåda denna bild:

isabel-boltenstern-hund

★ ★ ★

Idag har jag googlat ”fis”. Det är inte så barnsligt som det låter, men om Internationella Skidförbundet envisas med att ha FIS som förkortning kommer det skapa frågetecken. Och lite fnitter. Det är att vänta.

Annons

Det är ju september och därför fem månader kvar tills vi styr kosan österut för OS i Sydkorea, vilket betyder att vi måste preppa sändningsmaterial att ha med oss. Idag har jag alltså haft möten om sändningstider och programidéer, spånat grafik och kameravinklar och FYLLT en whiteboard med brainstorm-innehåll. PITCHAT saker för folk med bestämmanderätt. Insåg nu att detta kanske låter skittråkigt och torftigt..? DET ÄR RAKA MOTSATSEN!

Det är något med hösten, nystarternas årstid, som får mig att gå igång på alla cylindrar. Att man dessutom får rollspela mellanstadielärarinna och skriva på en stor väggtavla tillför något lite extra. PLUS att jag fått en ny kollega i Emma. Här äter vi rödbetsburgare med kantarell och chèvre:

isabel-boltenstern-emma

★ ★ ★

Igår länkade HanaPee en Fleetwood Mac-cover med självaste Harry Styles, och innan jag tryckte på play stålsatte jag mig med tanken på att det säkert skulle vara mjäkigt och pojkbandigt. Tji fick jag när jag sedan stampade takten med foten, som en farbror på blues-bar. Lyssna här:

Slut på tämligen osammanhängande inlägg.

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar