Annons
Annons

Stora influencerpriset – RÖSTA PÅ MIG!


 

Jag är nominerad till Stora Influencerpriset!!!

isabel-boltenstern-stora-influencerpriset

Jag vet, jag vet… Det börjar bli tjatigt med alla mina rösta-på-mig-inlägg, men tävlingsdjävulen i mig MÅSTE ju sprida budskapet. Om man tyckte André Pops var ett tufft motstånd i Kristallen är det ju INGET emot vad typ Sandra Beijer är nu – men TÄNK så vinner jag? Det kan ni se till! Genom att rösta 239502 gånger vardera!

Annons

Om ni behöver 6 argument varför jag ska vinna kan ni klicka här!

Och är ni redan övertalade kan ni klicka här för att komma till omröstningen! Man verkar dessutom kunna rösta hur många gånger som helst, så har du lite tråkigt någon eftermiddag vet du vad du kan pyssla med.

isabel-boltenster-influencerpriset

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar