Annons
Annons

7 saker jag längtar efter


 
  1. På senaste har jag fått feeling att spela in med vloggiga videos på YouTube, alltså att ni får följa med i min vardag. En dag under en sändning är den enda jag gjort, och det var väldigt kul. DOCK läskigt och lite ångestframkallande eftersom man då ska filma sig själv in public. Jag får liksom klåda av pinsamhet när jag ser folk ta selfies i kollektivtrafiken, så att FILMA SIG SJÄLV ute i vardagslivet känns ju ännu jobbigare. Men vi får se… Tydligen får jag suga lite längre på den här karamellen.
  2. Annons
  3. Att det är 11 dagar kvar till semestern när Alexander och jag åker till Madrid! HEJA!
  4. På tal om Alex: Alex. Nu låter det här väldigt töntigt eftersom vi bara har varit borta från varandra i en vecka – MEN! Vi har knappt hunnit prata senaste sju dagarna, och då blir det så påtagligt att jag saknar honom.
  5. Senaste veckan har mina kollegor och jag spelat tennis, och jag har fått sån vansinnig feeling?! Jag märker att jag på ett lite larvigt sätt pratar om tennis med nära och kära, och liksom ”BOKAR IN TENNISDATE” med folk. Man är tydligen den personen nu.
  6. Klättra klättervägg. HAHA! Som följd av förra punkten vill jag bli sådär ”aktiv och friluftig” och åka till någon klätterlokal.
  7. Till imorgon bitti när jag sover ostört, utan alarm, och inte går upp förrän jag dragit mig i minst en timme…
  8. …och därefter får dricka Zoegas Skånerost ur vår Moccamaster. Efter en vecka med giftsmakande blaskkaffe är detta drömmen.

isabel-boltenstern-moccamaster-1

PS. Alexander tog mina bästa planteringstips lite för bokstavligt (hehe) och gjorde en tavla av det. Fint ändå, ju.

(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar