Annons
Annons

Träning med Vitamin Well & Fashionablefit


 

isabel-boltenstern-vitamin-well-fashionable-fit

Idag var Amanda och jag på träningsevent tillsammans med Vitamin Well och Fashionablefit, så jag tänkte att vi skulle ta en titt på hur lördagsmorgonen såg ut! På plats först av alla, en halvtimme för tidigt, var de här två amatörerna. Extremt pepp, givetvis!

Annons

isabel-boltenstern-vitamin-well-fashionablefit

Vi hälsades välkomna av Hannah a.k.a Fashionablefit, som inte bara har en superflådig studio på Sveavägen. Hon har också det finaste färgkoordinerade Instagramflödet en kan tänka sig.

isabel-boltenstern-vitamin-well-fashionablefit

Dagens pass var en cirkel med fem stationer, och exakt allt plågade stjärt och ländrygg. Hantelthrusters, höftthrusters, kettlebellsvingar, kettlebellmarklyft och ligga-på-bosuboll-höftlyft-med-gummiband-ish. Det var längesedan jag svettades så mycket som imorse, det började till och med sippra från smalbenen! Misstänker att det kommer bli ett par dagar med extremt träningsvärk. Grymma Linnea Rheborg var där och tog bilder, så här kommer en kvalitetsbild á la henne:

isabel-boltenstern-vitamin-well-fashionablefitFoto: Linnea Rheborg

isabel-boltenstern-vitamin-well-fashionablefit

OKEJ, bilden ovan togs efter eventet, men låt oss zooma in den högra bilden. Såhär agerade ärkeproffsen Api och Issa när ett fat med croissanter uppenbarade sig:

isabel-boltenstern-vitamin-well-fashionablefit-6

*oh well*

isabel-boltenstern-vitamin-well-fashionablefitFoto: Linnea Rheborg

Efter passet tog Cattis, Elin och jag tillfället i akt att spana in Hannahs klädkollektion som finns att köpa på Nelly.com (ADLINK). Supersnygga grejor! Som en mer avskalad och användarvänlig variant av Stella McCartney x adidas?

isabel-boltenstern-vitamin-well-fashionablefitFoto: Linnea Rheborg

Två glada event-gåare! Passet var bra mycket svettigare än vi på förhand trott, men jag tyckte ändå vi höll lågan uppe förbaskat bra. Tack Crossfit för preparations for the unknown, eller vad nu deras slogan är…

isabel-boltenstern-vitamin-well-fashionablefitFoto: Linnea Rheborg

Stort TACK till Vitamin Well och Fashionablefit

för ett grymt event och härligt pass! Vilken superdag!

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar