Annons
Annons

DAGS FÖR FRÅGESTUND


 

Det känns som hundra svåra år sedan vi hade en frågestund här på bloggen, så nu är det dags igen! Ni läsare (och tittare på videoklippen) har ju ökat rejält på senaste, så nu får alla en chans att lära känna mig utan att scrolla sönder fingrarna i bloggarkivet!

Annons

Behöver ni lite inspiration på teman och frågor?

Tänkte väl det.

Jag misstänker att en och annan fråga kommer vidröra ämnet utbrändhet och stress, och kanske snubblar vi in på hur jag får livet att fungera idag. Någon är kanske intresserade av hur mitt jobb fungerar eller vad jag gjorde innan jag jobbade med tv. Eller vill ni veta mer om min träning? Vilken mat jag inte kan vara utan? Hur mina växter artar sig? Hur min handstil ser ut eller vilka tv-serier jag kan se om och om igen? Sedan gillar jag ju hundar, resor och YouTube också. Eller ni kanske känner för att rådfråga mig om saker jag absolut inte har någon aning om? Det kan bli kul.

Några frågor plockar jag in i ett YouTube-klipp, så om någon vill se något visuellt så SHOOT. Kanske hur ett typiskt träningspass ser ut eller vad jag gör en ledig dag. Alla frågor är välkomna så länge de är rumsrena, så hit me!

(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar