Annons
Annons

måndagsmys med MR-röntgen


 

idag ska jag MR-röntga min ländrygg som strulat ett bra tag. heter det MR-röntgen? jag tänker nämligen att MR står för magnetröntgen, och då skriver jag ju magnetröntgen-röntgen hela tiden i det här inlägget. livsfrågor som dessa borde jag givetvis googla själv utan att blotta min okunnighet men JAG ORKAR INTE. så svar efterlyses. extra roligt är det om man tänker det som en äldre tysk herre med skruvmustasch, Mr. Röntgen.

Annons

jaja.

åter till min ländrygg, som gör ont exakt hela tiden. under ett år har jag haft lite småstrul med den, men sedan i somras har det varit kaos. dels gör det ont i själva ländisen, men också att det strålar ner i baksidorna hela vägen ner till knäet. det gör ont när jag ligger ner, det gör ont när jag står upp men VÄRST när jag sitter. så då har man inte allt för många alternativ kvar, mer än att stå på händer (som varit min räddning, no joke). naprapat-robin har fixat det värsta inför mina långflygningar, men efter någon vecka är det tillbaka igen, så idag ska vi gå till botten med det här problemet.

wish me luck!

 

(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar