Annons
Annons

VIDEO: en dag på mitt jobb som programledare


 

en massa människor (ehrm, ingen alls faktiskt) har frågat hur en dag på mitt jobb ser ut, så jag tänkte ta med videobloggen på en sändningsdag! för jag jobbar på discovery networks sweden, företaget som i folkmun snarare omnämns som kanal 5 och eurosport. denna dag åkte jag till växjö för att sända en hockeymatch. här får ni en liten inblick i hur det är att jobba som programledare och sportreporter en tisdag i december. resultatet blev det här:

Annons

EDIT: som ni märker är dagarna ganska långa. även om man inte ”jobbar” konstant, så är det en herrans massa resande och socialiserande. konkande och planerande. intryck och presterande. så för er personer som undrar ”om det verkligen är så jobbigt att arbeta med tv” när man ”bara ska titta på hockey och ha det gött”: ni kanske får en annan inblick efter dessa minuter. det är ett superroligt jobb, och en ynnest att resa och se nya platser och människor. dock är det också viktigt att påminna sig själv om att det kräver en hel del energi.

med det sagt: tack för all fin respons jag fått på klippet! jag hade ingen aning om att folk tyckte det var kul att se vad jag jobbar med. så tack!

(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar