Annons
Annons

mina nyårslöften 2016 och 2017


 

förra året var nog första gången jag tog ett par rimliga nyårslöften, alltså inte typ att sluta-med-ett-dunderberoende eller reboota-hela-livet. jag klarade några, glömde bort andra och HÄR kommer en liten genomgång:

Annons

NYÅRSLÖFTEN 2016

BÖRJA BLOGGA IGEN – detta var det viktigaste målet för mig eftersom jag dels saknat att skriva, men också behövde jobba upp min koncentrationsförmåga som var helt demolerad sedan utbrändheten. i början körde jag äggklocke-metoden, som jag berättar mer om en annan gång, och nu flyter det på utan större problem. känner mig STOLT över det här, hörrni!

ÅTERUPPTA YOUTUBE – steg två i rehaben från utmattningen var att få tillbaka förmågan att tänka kreativa tankar, och där hjälpte videobloggandet. istället för att bara gå (dag ut och dag in) och stirra ut i tomma intet har jag vant min hjärna att snappa upp smådetaljer och förvandla de till manus, som sedan blir en videoblogg. bonuspoäng att jag gör något för mig själv, som jag tycker är kul. det är ganska lätt att glömma.

BRYTA UPP I HANDSTÅENDE – när året började ville jag inget hellre än att lära mig DETTA, fast på barmark. jag körde på ganska bra i början av året, och var NÄRA på att klara det i våras, men sedan slutade jag försöka, slutade träna och… ja.

FÅ 10.000 FÖLJARE PÅ INSTAGRAM – och det gick!

ANTECKNA TRE POSITIVA SAKER VARJE DAG – under ett svagt ögonblick fick jag idén från ett TED-talk att skriva ner tre positiva saker varje dag, men redan den 11 januari glömde jag bort det. och vad lär vi oss av det här? att inte ha ett nyårslöfte som DÖR om man råkar tabba sig en gång.

NYÅRSLÖFTEN 2017

HA ETT ÅTERKOMMANDE MÅNADSSEGMENT PÅ BLOGGEN – jag tänker att det hade varit trevligt att varje månadsslut lista något, typ de bästa händelserna eller de trevligaste köpen man gjort. om någon har en annan idé: kommentera! har trots allt några dagar på mig att slipa denna ännu trubbiga diamant. vad vill  ni se och läsa om?

BRYTA UPP I HANDSTÅENDE – denna lilla rackare får följa med ett år till.

BJUDA HEM NÅGON PÅ MIDDAG EN GÅNG I MÅNADEN – det senaste året har jag knappt umgåtts med människor, men det har tyvärr behövt vara så. jag har varit i så desperat behov av ensamhet (och typ total tystnad) att jag föredragit hemmakväll framför SVT play. men nu tänkte jag göra en liten kraftansträngning att faktiskt träffa folk jag tycker om.

BÖRJA SKRIVA EN BOK – om det i slutänden blir någon bok har jag ingen aning om, men det hade ju varit trevligt att starta upp detta projekt.

GÅ TILL EN HUDTERAPEUT – ibland begriper jag inte om det är lathet, snålhet eller en kombination. men jag har undrat varför jag får finnar vid 25 års ålder, som ibland blir som jävla BÖLDER i ansiktet. har jag tagit reda på anledningen? nej. nu är det dags. någon gång under 2017 ska jag gå till botten med det här!

oh well, jag känner spontant att denna lista kan komma att uppdateras eftersom alla mål är superluddiga, men det är ett startskott! ett utdrag! ett axplock till ett trevligare liv! vad kommer ni ha för nyårslöften? inspirera mig!

(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar