Annons
Annons

ont om rutiner, gott om dåliga vanor


 

det känns extremt 2005 att rubriksätta sina blogginlägg med en lars winnerbäck-text… men nu när det är sagt: VARFÖR är det så svårt att börja göra något och upprätthålla någon form av kontinuitet? liksom köra vidare, komma in i ett flow och gärna göra det på semidaglig basis?

Annons

por ejemplo: jag vill börja blogga på riktigt igen. dels för att jag älskar att skriva och har saknat det, men också för att det är en YNNEST att kunna läsa sina egna ord sedan flera år tillbaka. varje ord och inlägg jag klottrar ner blir jag liksom nöjd och tillfreds med, det är prestationslöst och härligt. men varför (i hela fridens namn) kan jag inte förmå mig själv att göra det oftare?

så nu tänker jag inkludera er läsare (alla tre) på ett miniprojekt – 10 ämnen på 10 dagar! så vad vill ni läsa om? ni får till imorgon på er att komma med förslag, och så petar jag själv in något i listan. så VAD VILL NI LÄSA?

go high, go low men gärna inte under bältet. vi hörs imorgon! LOVAR!

(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar