Annons
Annons

fyra personer på hajk


 

hej mina hjärtegryn! liten uppdatering från andra sidan jordklotet kommer lastat, och än så länge har inga missöden kostat någon livet. vi har ändå gjort allt i vår makt för att riskera samtliga resedeltagares hälsa, så som att registrera mig (och enbart mig) som bilförare samt att hajka.

Annons

det förstnämnda kan förklaras med att jag var den enda över 25 med giltigt körkort som inte hade en så omfattande synskada att jag benämndes som ”halvblind”. ÄLSKAR att vinna på uteslutningsmetoden. det är ungefär som den där shorttrack-killen som vann OS – inte för att han var bäst, men för att alla andra föll som dominobrickor.

åter till hajken, som höll på att kosta oss livet eftersom vi alla fyra är väldigt blodsockerstyrda och inte hade ätit på hela dagen. efter bilköer, felkörningar och småskrik på varandra grundade vi med thaimat, vilket gjorde att vi blev SÅHÄR glada lagom till hajken började:

isabel-boltenstern-griffith-park

för er som ska hajka er ner för en backe med märkligt underlag någon gång i ert liv kommer här ett tips från person som satte sig på stjärten. tänk att ni ska stå precis som i kollektivtrafiken när det bara finns ståplats kvar – alltså på halvdiagonalen med böjda knän för att kunna vara beredda på ALLT. bilden nedanför är ett lysande exempel på hur det INTE ska se ut.

isabel-boltenstern-griffith-park2

isabel-boltenstern-griffith-park4

isabel-boltenstern-griffith-park5

väl framme på asfalten hittade vi hollywoodskylten! häftigt! kultur! (typ)

isabel-boltenstern-griffith-park6

utsikten på andra hållet var ännu häftigare. jättemaskineriet till vänster är ett observatorium. slut på information eftersom jag inte läste på mer än just så.

isabel-boltenstern-griffith-park-observatory1

isabel-boltenstern-griffith-park-observatory2

här började blodsockret dala igen, och irritationen LYSER genom alex, amandas och simons glasögon. man ser verkligen att de alla tänker ”ber hon oss ställa upp på en bild till kommer blod spillas”. och lika trötta som de var då är säkert ni på nakna överkroppar, så nu är detta inlägg slut.

isabel-boltenstern-griffith-park-observatory3

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons


Laddar